לןגן

קובות בורגול

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 17/12/2016 | 10:00
קובות בורגול

תקציר המתכון: קובות טעימות הכנה לא קלה אבל שווה את זה.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. להכין את המילוי

  2. לשים שמן במחבת לטגן את הבצל להוסיף את התבלינים ואת הבשר ולטגן בערבוב תמידי עשר דקות לקבלת פרורי בשר להוסיף את האגוזים ולקרר מעט.

  3. להכין את הבצק;

  4. לערבב את הבורגול עם הקמח להוסיף שמן ומלח וללוש להוסיף מים בהדרגה גד לקבלת בצק נוח לעבודה .

  5. לחלק לכדורים לא דגולים

  6. לשטח על היד למלא כף מלית ולסגור לכדור למעוך את הכדור ולהכין כך את כל הקובות .למלא סיר גדול של מים עם 4 כפות כורכום ולהביא לרתיחה להכניס בכל פעם מספר קובות לתת להתבשל 10 דקות ולהוציא בעדינות למסננת .אפשר לטגן או לאכול ללא טיגון