20 טיפות תמצית מי ורדים (משתנה בהתאם לחברה והסוג, אני משתמשת בשל חברת מימונס צרפתי תמונה למטה)
להגשה
סירופ למלבי או פטל מהול עם 2 טיפות תמצית מי ורדים
פיסטוקים/בוטנים/קוקוס גרוס
אופן ההכנה
1
לוקחים סיר קטן מניחים שם חלב פחות כוס, סוכר, שמנת מתוקה וטיפות מי ורדים ומדליקים את הגז על אש בינונית.
2
בכלי אחר לוקחים את הקונפלור ושופכים מעל כוס חלב ומערבבים עד שאין גושים ואז שופכים לסיר ומביאים לרתיחה מידי פעם לערבב לבדוק שאין גושים, ברתיחה זה מתחיל להסמיך לבד.
3
אז מורידים מהאש, מסננים את המסה למד ליטר או כלי שנוכל למזוג ממנו לאחר מכן לכוסיות.
4
נחלק לכוסיות נפזר מעל את הפיסטוקים/בוטנים/ קוקוס ונעביר לקירור של כ4-5 שעות.
5
את הסירופ נשים ממש סמוך להגשה (הוא שוקע לתחתית).
1
לוקחים סיר קטן מניחים שם חלב פחות כוס, סוכר, שמנת מתוקה וטיפות מי ורדים ומדליקים את הגז על אש בינונית.
2
בכלי אחר לוקחים את הקונפלור ושופכים מעל כוס חלב ומערבבים עד שאין גושים ואז שופכים לסיר ומביאים לרתיחה מידי פעם לערבב לבדוק שאין גושים, ברתיחה זה מתחיל להסמיך לבד.
3
אז מורידים מהאש, מסננים את המסה למד ליטר או כלי שנוכל למזוג ממנו לאחר מכן לכוסיות.
4
נחלק לכוסיות נפזר מעל את הפיסטוקים/בוטנים/ קוקוס ונעביר לקירור של כ4-5 שעות.