שרוול בסקוויט לוטוס לפורר עם 20 גרם חמאה או לפרווה מחמאה
הקרם: 1 פודינג וניל, 3 כפות סוכר, קופסה של 250 גר' שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, 4 כפות גבינת שמנת (בפרווה מוותרים על הגבינה וחלב אפשר חלב סויה וקצפת צמחונית)
אופן ההכנה
1
1 צנצנת לוטוס (יש פרווה וגם חלבי).
2
ל 15 כוסות שרוול בסקוויט לוטוס לפורר עם 20 גרם חמאה או לפרווה מחמאה.
3
למלא בכוסות 3 כפיות קטנות ולדחוס .
4
הקרם: 1 פודינג וניל, 3 כפות סוכר, קופסה של 250 גר' שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, 4 כפות גבינת שמנת (בפרווה מוותרים על הגבינה וחלב אפשר חלב סויה וקצפת צמחונית) להקציף את השמנת עם הסוכר ולהוסיף את שאר החומרים ולסיום להוסיף 3 כפות ממרח לוטוס ואת הגבינה .
5
להזליף מעל הביסקוויט בכוסות .
6
להמיס ממרח לוטוס ולשפוך מעל הקצפת .
7
לשמור בהקפאה ולהוציא לילה קודם למקרר.
1
1 צנצנת לוטוס (יש פרווה וגם חלבי).
2
ל 15 כוסות שרוול בסקוויט לוטוס לפורר עם 20 גרם חמאה או לפרווה מחמאה.
3
למלא בכוסות 3 כפיות קטנות ולדחוס .
4
הקרם: 1 פודינג וניל, 3 כפות סוכר, קופסה של 250 גר' שמנת מתוקה, חצי כוס חלב, 4 כפות גבינת שמנת (בפרווה מוותרים על הגבינה וחלב אפשר חלב סויה וקצפת צמחונית) להקציף את השמנת עם הסוכר ולהוסיף את שאר החומרים ולסיום להוסיף 3 כפות ממרח לוטוס ואת הגבינה .