הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעפ"י מתכון של אתי ממן, מלכת הקינוחים ומעט שינויים שלי
מוס שוקולד לבן : ממסים שוקולד עם 1 קופ' שמנת להקצפה (אני המסתי במקרו כ-3 דקות).
בכוס מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד.
מקציפים 1 קופ' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט.
מוסיפים את השוקולד ואת הגלטין לקצפת ומערבבים .
יוצקים לכוסות, מקפיאים 3/4 שעה להתייצבות.
מוס מנגו : מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד.
בסיר מחממים מחית מנגו, מוסיפים ג'לטין ומערבבים, מצננים ויוצקים על מוס השוקולד הלבן.
אפשר להכניס למקפיא לחצי שעה (לא חובה) ואח"כ להעביר למקרר.