לןגן

מוס מנגו ושוקולד לבן

מאת: מירי גולני, פורסם: 22/10/2019 | 15:57
מוס מנגו ושוקולד לבן

תקציר המתכון: עפ"י מתכון של אתי ממן, מלכת הקינוחים ומעט שינויים שלי

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מוס מנגו

מוס שוקולד לבן

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד לבן : ממסים שוקולד עם 1 קופ' שמנת להקצפה (אני המסתי במקרו כ-3 דקות)

  2. בכוס מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד

  3. מקציפים 1 קופ' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט

  4. מוסיפים את השוקולד ואת הגלטין לקצפת ומערבבים

  5. יוצקים לכוסות, מקפיאים 3/4 שעה להתייצבות

  6. מוס מנגו : מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד

  7. בסיר מחממים מחית מנגו, מוסיפים ג'לטין ומערבבים, מצננים ויוצקים על מוס השוקולד הלבן

  8. אפשר להכניס למקפיא לחצי שעה (לא חובה) ואח"כ להעביר למקרר