תקציר המתכון: עפ"י מתכון של אתי ממן, מלכת הקינוחים ומעט שינויים שלי
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מוס שוקולד לבן : ממסים שוקולד עם 1 קופ' שמנת להקצפה (אני המסתי במקרו כ-3 דקות)
בכוס מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד
מקציפים 1 קופ' שמנת להקצפה לקצפת רכה כמו יוגורט
מוסיפים את השוקולד ואת הגלטין לקצפת ומערבבים
יוצקים לכוסות, מקפיאים 3/4 שעה להתייצבות
מוס מנגו : מערבבים ג'לטין עם מים מניחים בצד
בסיר מחממים מחית מנגו, מוסיפים ג'לטין ומערבבים, מצננים ויוצקים על מוס השוקולד הלבן
אפשר להכניס למקפיא לחצי שעה (לא חובה) ואח"כ להעביר למקרר