ספר מתכוני קינוחי כוסות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
לקישוט ולהגשה: אגוזים מרוסקים+קינמון, קוקוס וסירופ למלבי.
-
אופן ההכנה
-
1
1.שמים בסיר את החלב ,סוכר ווניל והסוכר, מביאים לכמעט רתיחה..
-
2
2. בינתיים בכוס עם חלב מערבבים את הקורנפלור עד להמסה..
-
3
3. מוסיפים לסיר החלב ומערבבים טוב, מורידים את הלהבה לבינונית וכל הזמן בוחשים.
-
4
עד שמסמיך. מורידים מהאש, מוסיפים מי ורדים ומערבבים..
-
5
4. יוצקים לכוסיות אישיות ומקררים בטמפרטורת חדר..
-
6
5. ממלאים את המבחנות עד ל-3/4 גובה ותוקעים בפינת הכוסית..
-
7
6. מקשטים באגוזים+הקינמון בחצי הכוסית ובחצי השני מפזרים קוקוס..
-
8
7. מכניסים למקרר..
-
9
בתאבון (:.
1
1.שמים בסיר את החלב ,סוכר ווניל והסוכר, מביאים לכמעט רתיחה..
2
2. בינתיים בכוס עם חלב מערבבים את הקורנפלור עד להמסה..
3
3. מוסיפים לסיר החלב ומערבבים טוב, מורידים את הלהבה לבינונית וכל הזמן בוחשים.
4
עד שמסמיך. מורידים מהאש, מוסיפים מי ורדים ומערבבים..
5
4. יוצקים לכוסיות אישיות ומקררים בטמפרטורת חדר..
6
5. ממלאים את המבחנות עד ל-3/4 גובה ותוקעים בפינת הכוסית..
7
6. מקשטים באגוזים+הקינמון בחצי הכוסית ובחצי השני מפזרים קוקוס..
8
7. מכניסים למקרר..
9
בתאבון (:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים