הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגם בעדה הבוכרית בצאת חג פסח מכינים ז'באן שניקרא "נישולו"
נישולו/נדיה אביזוב גדלוב.
2 חלבונים בטמפרטורת החדר.
לסירופ:.
2 כוסות סוכר.
1 כוס מים.
חתיחת לימון .
את הסירופ לבשל על הגז בערך 20 דק' על להבה בינונית שלא תשרף ולקרר..
להקציף את החלבונים כשמתחיל להיות קצף להוסיף בזרם איטי את הסירופ ולהמשיך להקציף במהירות גבוהה בערך 10 -12 דק'..
*לאישה הרה לא מומלץ לאכול עדיף שלא לקחת סיכון!.