לןגן

נישולו - ז'אבן

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 28/04/2019 | 21:04
נישולו - ז'אבן

תקציר המתכון: גם בעדה הבוכרית בצאת חג פסח מכינים ז'באן שניקרא "נישולו"

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נישולו/נדיה אביזוב גדלוב

  2. 2 חלבונים בטמפרטורת החדר

  3. לסירופ:

  4. 2 כוסות סוכר

  5. 1 כוס מים

  6. חתיחת לימון

  7. את הסירופ לבשל על הגז בערך 20 דק' על להבה בינונית שלא תשרף ולקרר.

  8. להקציף את החלבונים כשמתחיל להיות קצף להוסיף בזרם איטי את הסירופ ולהמשיך להקציף במהירות גבוהה בערך 10 -12 דק'.

  9. *לאישה הרה לא מומלץ לאכול עדיף שלא לקחת סיכון!