אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

3,937
צפיות

מוס שוקולד בייליס

המתכון של
מוס שוקולד בייליס

מוס שוקולדי עם טעם של ליקר טעים בטירוף

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית - בראוניז טחון גס .
  • 50 גרם שוקולד מומס עם 20 גרם חמאה מומסת .
  • מעט מלח
  • לשכבת גנאש אמצעית ועליונה -
  • 100 גרם שוקולד חלב מטבעות
  • 50 מ״ל שמנת מתוקה
  • לשכבת מוס -
  • 220 גרם שוקולד חלב
  • 150 מ״ל שמנת מתוקה
  • רבע כוס בייליס במידה ורוצים להרגיש טעם חזק להוסיף חצי כוס.
  • 300 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה , רצוי להשתמש באותה כמות בשמנת צמחית במתיקות מעודנת .
  • לקישוט- משולשים של טובלרון .
אופן ההכנה
  • 1

    שאריות של בראוניז בערך חצי עוגה בקוטר של 24. לטחון במעבד מזון גס לא מידיי. להמיס יחד חמאה עם שוקולד בפולסים קצרים . לערבב יחד עם פירורי הבראוני ולפזר מעט מלח..


  • 2

    בכל כוסית להניח כפית מהתערובת ..


  • 3

    לשכבת הגנאש להמיס יחד במיקרוגל עד לקבל תערובת אחידה, להניח שתי כפיות מהתערובת בכל כוסית.להכניס להקפאה ל10 דקות ..


  • 4

    לשכבת המוס , להמיס את השוקולד עם השמנת הראשונה , עד לקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הבייליס. .


  • 5

    לערבב היטב..


  • 6

    להקציף את השמנת להקצפה טובה , קצפת רכה ולא נוקשה . .


  • 7

    לאחד בין התערובות , לשפוך מעל שכבת הגנאש..


  • 8

    להכניס להקפאה של שמונה שעות . .


  • 9

    מעל לשפוך שכבה דקה של גנאש להניח מעל משולש טובלרון ..


  • 10

    לקישוט הכוס -.


  • 11

    להמיס 50 גרם שוקולד לבן , לשפוך לקערה , כאשר הכוס ריקה להפוך אותה על הפיה לטבול מעט רק בהתחלה בשוקולד המומס ולהפוך להכניס למקפיא ל2 דקות . .


  • 12

    לאחר שהקישוט התייצב להתחיל למלא בשכבות ..


1

שאריות של בראוניז בערך חצי עוגה בקוטר של 24. לטחון במעבד מזון גס לא מידיי. להמיס יחד חמאה עם שוקולד בפולסים קצרים . לערבב יחד עם פירורי הבראוני ולפזר מעט מלח..


2

בכל כוסית להניח כפית מהתערובת ..


3

לשכבת הגנאש להמיס יחד במיקרוגל עד לקבל תערובת אחידה, להניח שתי כפיות מהתערובת בכל כוסית.להכניס להקפאה ל10 דקות ..


4

לשכבת המוס , להמיס את השוקולד עם השמנת הראשונה , עד לקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הבייליס. .


5

לערבב היטב..


6

להקציף את השמנת להקצפה טובה , קצפת רכה ולא נוקשה . .


7

לאחד בין התערובות , לשפוך מעל שכבת הגנאש..


8

להכניס להקפאה של שמונה שעות . .


9

מעל לשפוך שכבה דקה של גנאש להניח מעל משולש טובלרון ..


10

לקישוט הכוס -.


11

להמיס 50 גרם שוקולד לבן , לשפוך לקערה , כאשר הכוס ריקה להפוך אותה על הפיה לטבול מעט רק בהתחלה בשוקולד המומס ולהפוך להכניס למקפיא ל2 דקות . .


12

לאחר שהקישוט התייצב להתחיל למלא בשכבות ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים