אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני קינוחי כוסות

18,217
צפיות

מוס פררו רושה

המתכון של
מוס פררו רושה

מוס טעים ביותר ובקלי קלות

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים
  • 150 גרם שוקולד חלב מטבעות
  • 100 מ״ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות מחית פרלינה
  • 300 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה 32 אחוז או 300 מל שמנת צמחית מעודנת .
  • לקישוט ; 7 כדורי פררו רושה.
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הפרלינה לטחון בבלנדר מוט כמה פולסים עד שהתערובת אחידה להניח בצד..


  • 2

    להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך ויציב אך לא נוקשה מידיי . לאחר בתנועות קיפול את התערובות . להכניס לשקית זילוף ולזלף לתוך הכוסיות . להכניס להקפאה טובה טובה של שמונה שעות לפחות ( מאחר ואין גלטין בכלל היציבות מגיעה מהקצפה של שמנת והקפאה טובה ) ..


  • 3

    לחתוך את כדורי הפררו רושה להניח מעל כל כוסית . לאחסן בהקפאה ;) .


1

להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הפרלינה לטחון בבלנדר מוט כמה פולסים עד שהתערובת אחידה להניח בצד..


2

להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך ויציב אך לא נוקשה מידיי . לאחר בתנועות קיפול את התערובות . להכניס לשקית זילוף ולזלף לתוך הכוסיות . להכניס להקפאה טובה טובה של שמונה שעות לפחות ( מאחר ואין גלטין בכלל היציבות מגיעה מהקצפה של שמנת והקפאה טובה ) ..


3

לחתוך את כדורי הפררו רושה להניח מעל כל כוסית . לאחסן בהקפאה ;) .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים