300 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה 32 אחוז או 300 מל שמנת צמחית מעודנת .
לקישוט ; 7 כדורי פררו רושה.
אופן ההכנה
1
להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הפרלינה לטחון בבלנדר מוט כמה פולסים עד שהתערובת אחידה להניח בצד..
2
להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך ויציב אך לא נוקשה מידיי . לאחר בתנועות קיפול את התערובות . להכניס לשקית זילוף ולזלף לתוך הכוסיות . להכניס להקפאה טובה טובה של שמונה שעות לפחות ( מאחר ואין גלטין בכלל היציבות מגיעה מהקצפה של שמנת והקפאה טובה ) ..
3
לחתוך את כדורי הפררו רושה להניח מעל כל כוסית . לאחסן בהקפאה ;) .
1
להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הפרלינה לטחון בבלנדר מוט כמה פולסים עד שהתערובת אחידה להניח בצד..
2
להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך ויציב אך לא נוקשה מידיי . לאחר בתנועות קיפול את התערובות . להכניס לשקית זילוף ולזלף לתוך הכוסיות . להכניס להקפאה טובה טובה של שמונה שעות לפחות ( מאחר ואין גלטין בכלל היציבות מגיעה מהקצפה של שמנת והקפאה טובה ) ..
3
לחתוך את כדורי הפררו רושה להניח מעל כל כוסית . לאחסן בהקפאה ;) .