לןגן

מוס פררו רושה

מאת: מרי קוגן, פורסם: 24/03/2018 | 12:04
מוס פררו רושה

תקציר המתכון: מוס טעים ביותר ובקלי קלות

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. להמיס את השוקולד יחד עם השמנת המתוקה במיקרו גל עד להמסה מוחלטת וקבלת תערובת אחידה , להוסיף את הפרלינה לטחון בבלנדר מוט כמה פולסים עד שהתערובת אחידה להניח בצד.

  2. להקציף את השמנת להקצפה הקצפה עד שהקצף הופך להיות רך ויציב אך לא נוקשה מידיי . לאחר בתנועות קיפול את התערובות . להכניס לשקית זילוף ולזלף לתוך הכוסיות . להכניס להקפאה טובה טובה של שמונה שעות לפחות ( מאחר ואין גלטין בכלל היציבות מגיעה מהקצפה של שמנת והקפאה טובה ) .

  3. לחתוך את כדורי הפררו רושה להניח מעל כל כוסית . לאחסן בהקפאה ;)