1.מכינים את רוטב הפירות היער: בסיר קטן מבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות את כל חומרי הרוטב עד להמסה מלאה של הסוכר מכבירים לקערה קטנה ומצננים כ20 דקות
.
2
2. במיקסר במהירות בנונית מקציפים את השמנת, החלב והפודינג במשך כדקה עד לאיחוד מעבירים את הקרם לשקית זילוף .
3
3. לכל כוס מזלפים שכבה מקרם עוגת הגבינה מעל שמים כפית גדושה של פרורי פתי בר ומנערים בקלות מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מרוטב פירות היער חוזרים על הפעולה כמה פעמים ליצירת קינוח את השכבה האחרונה כדאי ליפני ההגשה שזה פירות היער מכסים בניילון ניצמד למקרר לשעתיים לפחות ליפני ההגשה .
1
1.מכינים את רוטב הפירות היער: בסיר קטן מבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות את כל חומרי הרוטב עד להמסה מלאה של הסוכר מכבירים לקערה קטנה ומצננים כ20 דקות
.
2
2. במיקסר במהירות בנונית מקציפים את השמנת, החלב והפודינג במשך כדקה עד לאיחוד מעבירים את הקרם לשקית זילוף .
3
3. לכל כוס מזלפים שכבה מקרם עוגת הגבינה מעל שמים כפית גדושה של פרורי פתי בר ומנערים בקלות מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מרוטב פירות היער חוזרים על הפעולה כמה פעמים ליצירת קינוח את השכבה האחרונה כדאי ליפני ההגשה שזה פירות היער מכסים בניילון ניצמד למקרר לשעתיים לפחות ליפני ההגשה .