קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1.מכינים את רוטב הפירות היער: בסיר קטן מבשלים על אש קטנה במשך 5 דקות את כל חומרי הרוטב עד להמסה מלאה של הסוכר מכבירים לקערה קטנה ומצננים כ20 דקות
2. במיקסר במהירות בנונית מקציפים את השמנת, החלב והפודינג במשך כדקה עד לאיחוד מעבירים את הקרם לשקית זילוף
3. לכל כוס מזלפים שכבה מקרם עוגת הגבינה מעל שמים כפית גדושה של פרורי פתי בר ומנערים בקלות מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מרוטב פירות היער חוזרים על הפעולה כמה פעמים ליצירת קינוח את השכבה האחרונה כדאי ליפני ההגשה שזה פירות היער מכסים בניילון ניצמד למקרר לשעתיים לפחות ליפני ההגשה