אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,952
צפיות

מנהג לאפות לראש השנה. חלות. עגולות.

המתכון של
מנהג  לאפות לראש השנה. חלות. עגולות.

חלות מתוקות. שהשנה תיהיה חלקה ללא תקלות ללא פינות. וקצוות. העיגול מסמל את מעגל השנה ומחזוריות הזמן בחייו של האדם.

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה.
  • 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל.
  • 7 כפות סוכר.
  • 1 כף גדושה שמרים יבשים.
  • 100 גרם צימוקים.
  • 3 כוסות מים פושרים.
  • 1/4 כוס שמן. חמניות./ אחר
  • הזיגוג
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 5 כפות סוכר (את הכמות לחלק לחצי) לאוהבי המתוק להשתמש בכל
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר וו לישה ללוש את החומרים. ובהדרגה להוסיף מים. באמצע הלישה להוסיף שמן ללוש לבצק אחיד..


  • 2

    לכסות למנוחה 10 דקות. .


  • 3

    ללוש שוב. ולהתפיח בערך שעה. .


  • 4

    ליצור צורות. שאוהבים. ושוב להתפיח..


  • 5

    למרוח ביצה טרופה ולפזר זרעי שומשום. .


  • 6

    ולתנור שחומם 180 מעלות להזהבה יפה. .


  • 7

    הזיגוג על החלות.


  • 8

    ממסים סוכר במים רותחים. מוצאים את החלות מהתנור. ומיד מערים עליהן בכף את הזיגוג הרותח. .


  • 9

    מוצאים מן התבנית. שהתחתית שלהן לא תירטב. מהזיגוג. ומצננים על רשת..


1

במיקסר וו לישה ללוש את החומרים. ובהדרגה להוסיף מים. באמצע הלישה להוסיף שמן ללוש לבצק אחיד..


2

לכסות למנוחה 10 דקות. .


3

ללוש שוב. ולהתפיח בערך שעה. .


4

ליצור צורות. שאוהבים. ושוב להתפיח..


5

למרוח ביצה טרופה ולפזר זרעי שומשום. .


6

ולתנור שחומם 180 מעלות להזהבה יפה. .


7

הזיגוג על החלות.


8

ממסים סוכר במים רותחים. מוצאים את החלות מהתנור. ומיד מערים עליהן בכף את הזיגוג הרותח. .


9

מוצאים מן התבנית. שהתחתית שלהן לא תירטב. מהזיגוג. ומצננים על רשת..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים