אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

4,550
צפיות

לחמניות חור (בייגלה)

המתכון של
לחמניות חור (בייגלה)

מתכון מבטיח בצק רך ונעים והתוצאה לפניכם.

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו קמח
  • 1 כף שמרים
  • 2 כף סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • 2 וחצי כוסות מיםלפי הצורך.
  • להברשה
  • ביצה
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר בחלק וו הלישה מערבבים קמח סוכר ושמרים לאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים ומערבלים במהירות נמוכה מוסיפים שמן מלח ואת שאר המים בהדרגה( למה אני אומרת מים בהדרגה כי יתכן שלא תצטרכו את כל הכמות לאט לאט עד שמתחיל להיות בצק ואז מערבלים 10 דקות במהירות נמוכה שהבצק רך להעביר את הבצק לקערה משומנת מכסים ומתפיחים שעה. לאחר שעה מחלקים ל6 או 7 עיגולים יוצרים כדור יפה ואז לוקחים כדור ביד ומהאמצע עושים חור ומותחים מעט למען צורת טבעתככה עם כולם ואז שמים נייר אפייה בתבנית תנור מרסיסים את הנייר ומניחים במרווחים את הבייגלה כי הוא תופח ואז מברשים בביצה מפזרים שומשום ומתפחים לעוד חצי שעה ואז מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 240 מעלות אופים 15 דקות ומצננים על גבי רשת. ולכסות עם מגבת . בהצלחה..


1

בקערת מיקסר בחלק וו הלישה מערבבים קמח סוכר ושמרים לאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים ומערבלים במהירות נמוכה מוסיפים שמן מלח ואת שאר המים בהדרגה( למה אני אומרת מים בהדרגה כי יתכן שלא תצטרכו את כל הכמות לאט לאט עד שמתחיל להיות בצק ואז מערבלים 10 דקות במהירות נמוכה שהבצק רך להעביר את הבצק לקערה משומנת מכסים ומתפיחים שעה. לאחר שעה מחלקים ל6 או 7 עיגולים יוצרים כדור יפה ואז לוקחים כדור ביד ומהאמצע עושים חור ומותחים מעט למען צורת טבעתככה עם כולם ואז שמים נייר אפייה בתבנית תנור מרסיסים את הנייר ומניחים במרווחים את הבייגלה כי הוא תופח ואז מברשים בביצה מפזרים שומשום ומתפחים לעוד חצי שעה ואז מחממים תנור 10 דקות מראש לחום של 240 מעלות אופים 15 דקות ומצננים על גבי רשת. ולכסות עם מגבת . בהצלחה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים