ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
4 גרם אורגנו יותר לפיזור על הלחמניות
-
לחמניות מפולפלות. שום חריף.
-
1 כוס קמח תופח בכוס חמה חד פעמית.
אופן ההכנה
-
1
להכנת הבצק.
-
2
בקערה לערבב יחד את כל המרכיבים למעט השום והפלפל הכתוש. עד לתערובת אחידה..
-
3
מרטיבים ידיים ויוצרים אצבעות. משטחים לאורך בערך 8 ס"מ.
-
4
מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה..
-
5
מורחים מעל הלחמניות. שמן זית. שום ופלפל כתוש..
-
6
מפזרים מעל הלחמניות. אורגנו..
-
7
תנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה 20 דקות..
-
8
אני הוספתי יותר משני כפות שום אצלי אוהבים חריף..
1
להכנת הבצק.
2
בקערה לערבב יחד את כל המרכיבים למעט השום והפלפל הכתוש. עד לתערובת אחידה..
3
מרטיבים ידיים ויוצרים אצבעות. משטחים לאורך בערך 8 ס"מ.
4
מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה..
5
מורחים מעל הלחמניות. שמן זית. שום ופלפל כתוש..
6
מפזרים מעל הלחמניות. אורגנו..
7
תנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה 20 דקות..
8
אני הוספתי יותר משני כפות שום אצלי אוהבים חריף..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים