לןגן

אצבעות שום קריספיות. עם קריצה חריפה.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 15/09/2016 | 15:05
אצבעות שום קריספיות. עם קריצה חריפה.

תקציר המתכון: אצבעות שום מתובלות. מיוחדות יאמייייייי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחמניות מפולפלות. שום חריף.

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. בקערה לערבב יחד את כל המרכיבים למעט השום והפלפל הכתוש. עד לתערובת אחידה.

  3. מרטיבים ידיים ויוצרים אצבעות. משטחים לאורך בערך 8 ס"מ

  4. מניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

  5. מורחים מעל הלחמניות. שמן זית. שום ופלפל כתוש.

  6. מפזרים מעל הלחמניות. אורגנו.

  7. תנור שחומם ל-180 מעלות. אפיה 20 דקות.

  8. אני הוספתי יותר משני כפות שום אצלי אוהבים חריף.