הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשמים קמח בקערת לישה ומערבבים לתוכו את השמרים, מוסיפים סוכר ומערבבים, מוסיפים מלח ומערבבים. 2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים 12-10 דקות במהירות בינונית עד לבצק חלק, מבריק שנדבק לתחתית הקערה. 3. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח. 4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, כל חלק מגלגלים ל-3 או 4 רצועות וקולעים לצמה. 5. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים כ-45 דק' להכפלת הנפח. 6. מברישים בעדינות בביצה טרופה מהולה בכף מים וחצי כפית סוכר, מפזרים שומשום ופרג לקישוט ואופים בחום של 175 מעלות למשך 35 דקות עד להזהבה, והתחתית זהובה גם כן. יאמי יאמי יאם. 🍞😍 בתיאבון..
טריק קטן לשמירה על הטריות- (למקרה שנשאר בכלל חלה 😄) לשים בשקית "zip lock" אחרי שהחלטת מצוננות, לסגור כמעט עד הסוף, להוציא את האוויר מהשקית, עד כמה שאפשר. זהו. תהנה! .