הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעמו ומרקמו של הלחם משאיר אותנו לעוד.
בקערת מיקסר ב-לישה. יוצקים את המרכיבים. .
יוצקים מים במידת הצורך. הבצק אמור להיות רך ומעט דביק. מתפיחים להכפלת הנפח..
להוציא מהקערה ולכדרר לכדור. שוב להתפיח 1/4 שעה.
לחרוץ 3-4 חריצים יפים. ולפזר מעט קמח.
לחמם תנור מראש לחום 190 מעלות. אפיה בין 1/2 שעה ל-40 דקות כל אחד ותנורו. .
ממני גוליאנה .