הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשלב ההכנה חשוב להשתמש בכוס פלסטיק חד פעמית בקערית שמים את השמרים.את הסוכר. 1/4 כוס מים פושרים. לאחר שהשמרים נמסו. להעביר למיקסר ולהוסיף את הקמח. לערבב ולהוסיף את 6 כוסות המים הפושרים ללוש את החומרים . לאחר שהבצק אחיד. להוסיף את את השמן. את הביצים. ולהמשיך ללוש עד שהבצק אחיד לחלוטין.זמן לישה 7 דקות.יש להוציא את הבצק מהמיקסר ולמרוח מעט בשמן מריחה קלה מסביב.ולהניח לתפיחה 40 דקות. לאחר שהבצק תפח להוציא אוויר. ליצור צורת חלה להשאיר להתפחה ולמרוח זרעי שומשום. לחמם תנור מראש. חום תנור 180 מעלות אפיה 25-35 דקות.
הערה את המלח תמיד מוסיפים בסוף הלישה.