לןגן

לחם קארנצי בפנוכו רך נעלם תוך זמן קצר

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 24/06/2016 | 14:13
לחם     קארנצי       בפנוכו רך  נעלם תוך זמן קצר

תקציר המתכון: טעמו ומרקמו של הלחם משאיר אותנו לעוד.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחם קארנצי אוורירי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר ב-לישה. יוצקים את המרכיבים.

  2. יוצקים מים במידת הצורך. הבצק אמור להיות רך ומעט דביק. מתפיחים להכפלת הנפח.

  3. להוציא מהקערה ולכדרר לכדור. שוב להתפיח 1/4 שעה

  4. לחרוץ 3-4 חריצים יפים. ולפזר מעט קמח

  5. לחמם תנור מראש לחום 190 מעלות. אפיה בין 1/2 שעה ל-40 דקות כל אחד ותנורו.

  6. ממני גוליאנה