אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

5,178
צפיות

בולו / לחם מתוק מיוחד לחג ובכלל לאוהבים את הטעם הניפלא

המתכון של
בולו / לחם מתוק  מיוחד לחג ובכלל לאוהבים  את הטעם הניפלא

בצק מתוק עם שמרים וצימוקים בהירים. פרוסה עם כוס קפה. ועלה גרניום/עטרה / כוס רוזטה מרענן

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בולו חגיגי:
  • 4 ביצים גדולות
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כוס מים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 קילו קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס צימוקים בהירים שטופים
  • 3 כפות זרעי שומשום
  • 1 כף זרעי ינסון/ אניס
  • 4 טיפות תמצית שקדים
  • תמצית ווניל
  • תמצית תפוז
  • 1 ביצה להברשה ושומשום
אופן ההכנה
  • 1

    מעבירים לקערה ומערבבים ביצים. תמציות. שמן.מים חמים. עם השמרים היבשים..


  • 2

    בקערה ניפרדת מערבבים צימוקים. זרעי שומשום. זרעי ינסון . סוכר וקמח..


  • 3

    לערבב את התערובות יחד ולהתפיח שעה.


  • 4

    לחלק הבצק למספר ככרות ולתת תפיחה כ-1/2 שעה .


  • 5

    בתבנית מרופדת להניח את הבולו במרווחים .


  • 6

    מברישים ביצה טרופה ומקשטים בזרעי שומשום.


  • 7

    בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות להזהבה יפה .


  • 8

    מגישים עם כוס קפה ריחני גרניום/עטרה .


  • 9

    ממני אליכם גוליאנה .


1

מעבירים לקערה ומערבבים ביצים. תמציות. שמן.מים חמים. עם השמרים היבשים..


2

בקערה ניפרדת מערבבים צימוקים. זרעי שומשום. זרעי ינסון . סוכר וקמח..


3

לערבב את התערובות יחד ולהתפיח שעה.


4

לחלק הבצק למספר ככרות ולתת תפיחה כ-1/2 שעה .


5

בתבנית מרופדת להניח את הבולו במרווחים .


6

מברישים ביצה טרופה ומקשטים בזרעי שומשום.


7

בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות להזהבה יפה .


8

מגישים עם כוס קפה ריחני גרניום/עטרה .


9

ממני אליכם גוליאנה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים