הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמנפים לתוך קערה 2 קילו קמח מוסיפים את השמרים מערבבים בידיים מוסיפים סוכר מערבבים ומוסיפים מלח מערבבים (לא לפחד בשמרים יבשים לא קורה כלום) מערבבים 2 דק בידים מוסיפים מלח מוסיפים את המים (יש קמח שחסר לו מים ויש קמח שזה יוצא יותר דביק ) אם יוצא דביק להוסיף עוד קצת קמח להוסיף את השמן וללוש 10-15 דק (הלישה היא שעת רצון) אפשר כל פעם להוסיף קצת שמן בידים נותנים לבצק לתפוח שעה לאחר שעה עושים הפרשת חלה לוקחים חתיכה מהבצק ומברכים את החתיכה שהוצאנו שמים בנייר כסף ושורפים בגז עושים צורות מהחלות שמים עוד 15 דק בערך לתפוח מברישים עם ביצה אפשר לשים שומשום זרעי פשתן קצח כל אחת לפי הטעם בתאבוןןןןן!!!!!.