תקציר המתכון: בצק מתוק עם שמרים וצימוקים בהירים. פרוסה עם כוס קפה. ועלה גרניום/עטרה / כוס רוזטה מרענן
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מעבירים לקערה ומערבבים ביצים. תמציות. שמן.מים חמים. עם השמרים היבשים.
בקערה ניפרדת מערבבים צימוקים. זרעי שומשום. זרעי ינסון . סוכר וקמח.
לערבב את התערובות יחד ולהתפיח שעה
לחלק הבצק למספר ככרות ולתת תפיחה כ-1/2 שעה
בתבנית מרופדת להניח את הבולו במרווחים
מברישים ביצה טרופה ומקשטים בזרעי שומשום
בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות להזהבה יפה
מגישים עם כוס קפה ריחני גרניום/עטרה
ממני אליכם גוליאנה