לןגן

בולו / לחם מתוק מיוחד לחג כיפור ובכלל לאוהבים את הטעם הניפלא

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 16/06/2016 | 08:13
בולו / לחם מתוק  מיוחד לחג  כיפור ובכלל לאוהבים  את הטעם הניפלא

תקציר המתכון: בצק מתוק עם שמרים וצימוקים בהירים. פרוסה עם כוס קפה. ועלה גרניום/עטרה / כוס רוזטה מרענן אחרי הצום

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים לקערה ומערבבים ביצים. תמציות. שמן.מיץ . מים פושרים עם השמרים היבשים.

  2. בקערה ניפרדת מערבבים צימוקים. זרעי שומשום. זרעי ינסון . סוכר וקמח.

  3. לערבב את התערובות יחד ולהתפיח שעה

  4. לחלק הבצק למספר לחמניו ' 2 ולתת תפיחה כ-1/2 שעה

  5. בתבנית מרופדת להניח את הבולו במרווחים

  6. מברישים ביצה טרופה ומקשטים בזרעי שומשום

  7. בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות להזהבה יפה

  8. מגישים עם כוס קפה ריחני גרניום/עטרה

  9. ממני אליכם גוליאנה