הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפני 16 שנה עברנו לארה"ב ולא מצאנו בחנויות חלה בטעם ובמרקם של הארץ. הלחמים היו שונים ולא מוכרים. החלטתי לאפות חלות, למרות שמעולם לא אפיתי בארץ, אבל כאן זה היה מחייב מציאות...אין כמו החלות האלו - ריחניות וטעימות כל כך...בתיאבון
מערבבים את הקמח והשמרים.
מוסיפים שמן, ביצים, מלח, סוכר ומים (בהדרגה עד 2 כוסות).
משמנים את הקערה ומורחים על הבצק.
מתפיחים.
מחלקים ל-20 כדורים.
מסדרים בתבנית את הכדורים ובאמצע (על אחד מהכדורים) שמים קערה קטנה מחרס.
נותנים לנוח כ-10 דקות.
מורחים בביצה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
אופים עד לצבע שאתן אוהבות.
מוציאים ומורחים מי סוכר.
ממלאים את הקערה בדבש או ריבה ומגישים.
בתיאבון :).