ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 2 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את שאר החומרים למעט המלח.
לערבב דקה ואז להוסיף את המלח וללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
להתפיח שעה.
לקרוץ כדורים בהתאם לגודל הפיתה הרצוייה, ולכסות במגבת.
על משטח מקומח לרדד כל עיגול לפיתה.
לחמם מחבת על להבה בינונית ולטגן כל פיתה ללא שמן מכל צד עד להזהבה קלה.
חשוב מאוד לעטוף את הפיתות במגבת מייד לאחר הטיגון.
מומלץ להקפיא את מה שלא אוכלים באותו יום ולהפשיר לפי הצורך: עוטפים את הפיתה במגבת ומכניסים לדקה במיקרו..
1
לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את שאר החומרים למעט המלח.
לערבב דקה ואז להוסיף את המלח וללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
להתפיח שעה.
לקרוץ כדורים בהתאם לגודל הפיתה הרצוייה, ולכסות במגבת.
על משטח מקומח לרדד כל עיגול לפיתה.
לחמם מחבת על להבה בינונית ולטגן כל פיתה ללא שמן מכל צד עד להזהבה קלה.
חשוב מאוד לעטוף את הפיתות במגבת מייד לאחר הטיגון.
מומלץ להקפיא את מה שלא אוכלים באותו יום ולהפשיר לפי הצורך: עוטפים את הפיתה במגבת ומכניסים לדקה במיקרו..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים