קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את שאר החומרים למעט המלח. לערבב דקה ואז להוסיף את המלח וללוש עד שמתקבל בצק אחיד. להתפיח שעה. לקרוץ כדורים בהתאם לגודל הפיתה הרצוייה, ולכסות במגבת. על משטח מקומח לרדד כל עיגול לפיתה. לחמם מחבת על להבה בינונית ולטגן כל פיתה ללא שמן מכל צד עד להזהבה קלה. חשוב מאוד לעטוף את הפיתות במגבת מייד לאחר הטיגון. מומלץ להקפיא את מה שלא אוכלים באותו יום ולהפשיר לפי הצורך: עוטפים את הפיתה במגבת ומכניסים לדקה במיקרו.