אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

1,225
צפיות

לחמניות בשר ופירה

המתכון של
לחמניות בשר ופירה

לחמניות שאפשר לקחת לעבודה או לארוחה כייפית.

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות13 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 2 שעות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 13 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק
  • 1 קילוגרם קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 יחידה ביצה
  • 1 כף מלח
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות מים פושרים
  • מרכיבים לבשר טחון
  • 1 כף פטרוזיליה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף חרדל דיז׳ון
  • 1 כף חרדל
  • 1 כוס קמח
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 טיפה ג׳ינג׳ר
  • מרכיבים לפירה
  • 4 יחידות תפו״א
  • 1 יחידה בצל
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הבצק עם המצרכים המתאימים: קמח, שמרים, מלח, ביצה, מים, שמן וסוכר. נותנים לו לתפוח למשך 40 דקות. מערבבים את הבצק ונותנים עוד 25 דקות לתפוח..


  • 2

    טוחנים בשר, תפו״א ובצל ביחד..


  • 3

    לאחר מכן שמים את הבשר הטחון בקערה עם המרכיבים הבאים: פלפל שחור, פטרוזיליה, חרדל, חרדל דיז׳ון, מלח, קמח, ג'ינג'ר, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים הכל יחד..


  • 4

    לוקחים חופן של בצק נותנים לזה צורה שטוחה של עיגול או כל צורה שרוצים. שמים באמצע בשר/פירה. אח״כ סוגרים את העיגול עם הבצק. מורחים שמן על כל אחד ומפזרים שומשום..


  • 5

    שמים בתנור על 175 מעלות צלזיוס למשך כ 30/5 דקות. בתאבון.


1

מכינים את הבצק עם המצרכים המתאימים: קמח, שמרים, מלח, ביצה, מים, שמן וסוכר. נותנים לו לתפוח למשך 40 דקות. מערבבים את הבצק ונותנים עוד 25 דקות לתפוח..


2

טוחנים בשר, תפו״א ובצל ביחד..


3

לאחר מכן שמים את הבשר הטחון בקערה עם המרכיבים הבאים: פלפל שחור, פטרוזיליה, חרדל, חרדל דיז׳ון, מלח, קמח, ג'ינג'ר, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים הכל יחד..


4

לוקחים חופן של בצק נותנים לזה צורה שטוחה של עיגול או כל צורה שרוצים. שמים באמצע בשר/פירה. אח״כ סוגרים את העיגול עם הבצק. מורחים שמן על כל אחד ומפזרים שומשום..


5

שמים בתנור על 175 מעלות צלזיוס למשך כ 30/5 דקות. בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים