לןגן

לחמניות בשר ופירה

מאת: Shaindy Bleier-Cohen, פורסם: 22/10/2015 | 23:06
לחמניות בשר ופירה

תקציר המתכון: לחמניות שאפשר לקחת לעבודה או לארוחה כייפית.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 13, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים לבצק

מרכיבים לבשר טחון

מרכיבים לפירה

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק עם המצרכים המתאימים: קמח, שמרים, מלח, ביצה, מים, שמן וסוכר. נותנים לו לתפוח למשך 40 דקות. מערבבים את הבצק ונותנים עוד 25 דקות לתפוח.

  2. טוחנים בשר, תפו״א ובצל ביחד.

  3. לאחר מכן שמים את הבשר הטחון בקערה עם המרכיבים הבאים: פלפל שחור, פטרוזיליה, חרדל, חרדל דיז׳ון, מלח, קמח, ג'ינג'ר, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים הכל יחד.

  4. לוקחים חופן של בצק נותנים לזה צורה שטוחה של עיגול או כל צורה שרוצים. שמים באמצע בשר/פירה. אח״כ סוגרים את העיגול עם הבצק. מורחים שמן על כל אחד ומפזרים שומשום.

  5. שמים בתנור על 175 מעלות צלזיוס למשך כ 30/5 דקות. בתאבון