הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמעולה נפלא טעים במיוחד כאשר יוצא מהתנור
להכניס לקעת מיקסר וללוש הכול ביחד במשך דקה.
שעה התפחה.
לקמח את משטח העבודה ולשטח את הבצק.
מטפיחים פעם נוספת והפעם ל-45 דקות.
לפני האפיה ליצור בעזרת האצבעות צורה על הלחם.
מברישים עם 2 כפות שמן. מפזרים סומסום.
אופים על 240 מעלות חום במשך 10 דקות..
מורידים ל150 מעלות וממשיכים עוד 5 דקות.