לןגן

לחם טורקי שטוח - לחם רמאדן בהשראת רון יוחנונוב

מאת: שרה זקן, פורסם: 27/09/2023 | 10:30
לחם טורקי שטוח - לחם רמאדן בהשראת רון יוחנונוב

תקציר המתכון: מעולה נפלא טעים במיוחד כאשר יוצא מהתנור

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקעת מיקסר וללוש הכול ביחד במשך דקה

  2. שעה התפחה

  3. לקמח את משטח העבודה ולשטח את הבצק

  4. מטפיחים פעם נוספת והפעם ל-45 דקות

  5. לפני האפיה ליצור בעזרת האצבעות צורה על הלחם

  6. מברישים עם 2 כפות שמן. מפזרים סומסום

  7. אופים על 240 מעלות חום במשך 10 דקות.

  8. מורידים ל150 מעלות וממשיכים עוד 5 דקות