2) מוסיפים את הביצה ודבש ושוב מערבבים עד לקבלת בצק חלק ועכשיו זה הזמן להוסיף את המלח ושוב מערבבים לעוד כמה דקות
3) מכסים ומתפיחים לשעה וחצי עד שמכפיל את הנפח
4) עושים כדורים ומניחים אותם ברינג בצורת לב מרופד בנייר אפייה ועושים עוד כמה כדורים קטנים ומניחים אותם מעל כל לחמניה ובעזרת מספריים חותכים את הכדורים הקטנים במרכז לשניים, ושוב לשניים בהצלבה. פותחים מעט את החתך שנוצר עם האצבעות, ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה
5) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דקות ומברישים סירופ סוכר ישר שיוצאה מהתנור
אופן ההכנה
1
1) מכניסים לקערת המיקסר .
2
את כל היבשים ללא מלח.
3
זה אומר : קמח, שמרים וסוכר ומערבבים .
4
2) מוסיפים את הביצה ודבש ושוב מערבבים עד לקבלת בצק חלק ועכשיו זה הזמן להוסיף את המלח ושוב מערבבים לעוד כמה דקות .
5
3) מכסים ומתפיחים לשעה וחצי עד שמכפיל את הנפח.
6
4) עושים כדורים ומניחים אותם ברינג בצורת לב מרופד בנייר אפייה ועושים עוד כמה כדורים קטנים ומניחים אותם מעל כל לחמניה ובעזרת מספריים חותכים את הכדורים הקטנים במרכז לשניים, ושוב לשניים בהצלבה. פותחים מעט את החתך שנוצר עם האצבעות, ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה .
7
5) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דקות ומברישים סירופ סוכר ישר שיוצאה מהתנור.
1
1) מכניסים לקערת המיקסר .
2
את כל היבשים ללא מלח.
3
זה אומר : קמח, שמרים וסוכר ומערבבים .
4
2) מוסיפים את הביצה ודבש ושוב מערבבים עד לקבלת בצק חלק ועכשיו זה הזמן להוסיף את המלח ושוב מערבבים לעוד כמה דקות .
5
3) מכסים ומתפיחים לשעה וחצי עד שמכפיל את הנפח.
6
4) עושים כדורים ומניחים אותם ברינג בצורת לב מרופד בנייר אפייה ועושים עוד כמה כדורים קטנים ומניחים אותם מעל כל לחמניה ובעזרת מספריים חותכים את הכדורים הקטנים במרכז לשניים, ושוב לשניים בהצלבה. פותחים מעט את החתך שנוצר עם האצבעות, ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה .
7
5) מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 25 דקות ומברישים סירופ סוכר ישר שיוצאה מהתנור.