הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בקערה מים סוכר ושמרים ולערבב היטב, להניח בצד ל-10 דקות, .
להוסיף לקערת הקמח מלח ושמן ולערבב, להוסיף את קערת השמרים וללוש עד לבצק אחיד, אם הבצק דביק מידי תוסיפו מעט קמח, לפזר מעט קמח על משטח העבודה, להניייח את הבצק וללוש כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד..
לשמן קערה ולשים את הבצק בקערה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים כשעה לתפיחת הבצק..
לאחר שעה ללוש מעט את הבצק ולחלק ל-6 חלקים שווים, מכל חלק ליצור כדור, להניח על שולחן העבודה לכסות במגבת, ולחכות לתפיחה עוד כשעה..
לעשות חור באמצע הכדור, ובגלגול על האצבעות להגדיל את החור, לטבול בקערה עם מים קרים, ולהעביר לקערה עם שומשום ולצפות מכל הצדדים..
להניח על תבנית במרווחים עם נייר אפייה משומן מעט..
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות..
הלחמניות קריספיות בחוץ ורכות בפנים..
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCLVtnNKLH7c56W2ODKs8kRw✨ תודה רבה! קישור לסרטון המלא https://youtu.be/gozMDU42vSI.