ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
שמן זית לריסוס הלחם והתבנית
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים מים חמים, שמרים יבשים וסוכר מערבבים ביחד היטב מוסיפים את המלח ומערבבים..
-
2
מוסיפים את הקמח ב-2 שלבים ומערבבים היטב עם כף עץ...
-
3
מוסיפים את גרעיני החמניות ומערבבים היטב..
-
4
מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במשך 30 דקות..
-
5
משמנים תבנית אפיה מאורכת בשמן זית בכל הצדדים.
-
6
יוצקים את הבלילה מבלי לערבב אותה לתוך התבנית, מרססים בשמן זית את הבצק כדי שלא ידבק לניילון הנצמד מכוסה למשך 20 דקות..
-
7
לאחר שהבצק תפח מפזרים מעל זרעי פשתן ואופים בחום של 230 מעלות למשך 15 דקות..
-
8
מרססים במים את התבנית עם פנים התנור מנמיכים את החום ל-190 מעלות ואופים במשך 20-25 דקות נוספות..
-
9
הלחם יצא מאד טעים וקל..
1
בקערה שמים מים חמים, שמרים יבשים וסוכר מערבבים ביחד היטב מוסיפים את המלח ומערבבים..
2
מוסיפים את הקמח ב-2 שלבים ומערבבים היטב עם כף עץ...
3
מוסיפים את גרעיני החמניות ומערבבים היטב..
4
מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה במשך 30 דקות..
5
משמנים תבנית אפיה מאורכת בשמן זית בכל הצדדים.
6
יוצקים את הבלילה מבלי לערבב אותה לתוך התבנית, מרססים בשמן זית את הבצק כדי שלא ידבק לניילון הנצמד מכוסה למשך 20 דקות..
7
לאחר שהבצק תפח מפזרים מעל זרעי פשתן ואופים בחום של 230 מעלות למשך 15 דקות..
8
מרססים במים את התבנית עם פנים התנור מנמיכים את החום ל-190 מעלות ואופים במשך 20-25 דקות נוספות..
9
הלחם יצא מאד טעים וקל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים