ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבצק:.
-
2
בקערה שמים מים, ביצה, סוכר, שמן ושמרים יבשים מערבבים היטב מוסיפים 2 כוסות קמח מנופה ומלח ולשים לבצק רך וגמיש, מכסים ומשאירים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
-
3
הכנת מילוי העוף:.
-
4
פורסים את הבצל לעיגולים ומטגנים בשמן עד להזהבה..
-
5
מפרקים את העוף לחתיכות קטנות ושמים בקערה להוסיף את הבצל המטוגן על חתיכות העוף מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב עד לאיחוד החומרים..
-
6
לאחר שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-10 כדורים..
-
7
כל כדור משטחים ממלאים בעוף וסוגרים לצורת כדור עגול..
-
8
כך מכינים את כל כדורי הבצק..
-
9
נותנים לתפיחה 10 דקות..
-
10
לאחר התפיחה מברישים בביצה טרופה מהולה במים מפזרים מעל שומשום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות חצי שעה או עד הלחמניות מוכנות וזהובות..
-
11
הבצק יוצא פריך וטעים.
1
הכנת הבצק:.
2
בקערה שמים מים, ביצה, סוכר, שמן ושמרים יבשים מערבבים היטב מוסיפים 2 כוסות קמח מנופה ומלח ולשים לבצק רך וגמיש, מכסים ומשאירים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
3
הכנת מילוי העוף:.
4
פורסים את הבצל לעיגולים ומטגנים בשמן עד להזהבה..
5
מפרקים את העוף לחתיכות קטנות ושמים בקערה להוסיף את הבצל המטוגן על חתיכות העוף מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב עד לאיחוד החומרים..
6
לאחר שהבצק תפח מחלקים את הבצק ל-10 כדורים..
7
כל כדור משטחים ממלאים בעוף וסוגרים לצורת כדור עגול..
8
כך מכינים את כל כדורי הבצק..
9
נותנים לתפיחה 10 דקות..
10
לאחר התפיחה מברישים בביצה טרופה מהולה במים מפזרים מעל שומשום ואופים בתנור בחום של 180 מעלות חצי שעה או עד הלחמניות מוכנות וזהובות..
11
הבצק יוצא פריך וטעים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים