מתכון מטריףףףףף, אתם חייבים, פשוט חייבים לנסות אותו.
משולשי פיתה מטוגנים, עטופים בפירורי לחם פריכים וממולאים בגבינה צהובה חמה ונמתחת, תענוג.
מתכון מושלם להכין עם ילדים
מתאים לכ-1-2 סועדים
אופן הכנה:
לחצות את הפיתה לחצי, למרוח כל חצי פיצה במעט רסק ולשים כ-1 פרוסת גבינה צהובה בכל חצי פיתה.
כל חצי פיתה לחתוך לחצי- יוצא סה”כ 4 משולשי רבעי פיתה.
להוסיף מעט מלח לביצה ולטרוף היטב.
לטבול כל רבע פיתה בביצה ואז לטבול בפירורי לחם ולהניח בצלחת גדולה.
לחמם שמן חצי עמוק במחבת על אש גבוה.
לטגן בשמן החם עד השמחה מצד אחד, להפוך ולטגן עד השחמה מצד שני. להוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג.
להגיש מיד
גיוון- אפשר למלא את הפיתה בכל מיני תוספות שבדרך כלל אוהבים לשים על פיצה כמו: זיתים, פטריות, בצל, טונה, תירס….
את הכמות של הפיתות תכינו כמספר הסועדים.
בתיאבון.
0
מתכון מטריףףףףף, אתם חייבים, פשוט חייבים לנסות אותו.
משולשי פיתה מטוגנים, עטופים בפירורי לחם פריכים וממולאים בגבינה צהובה חמה ונמתחת, תענוג.
מתכון מושלם להכין עם ילדים
מתאים לכ-1-2 סועדים
אופן הכנה:
לחצות את הפיתה לחצי, למרוח כל חצי פיצה במעט רסק ולשים כ-1 פרוסת גבינה צהובה בכל חצי פיתה.
כל חצי פיתה לחתוך לחצי- יוצא סה”כ 4 משולשי רבעי פיתה.
להוסיף מעט מלח לביצה ולטרוף היטב.
לטבול כל רבע פיתה בביצה ואז לטבול בפירורי לחם ולהניח בצלחת גדולה.
לחמם שמן חצי עמוק במחבת על אש גבוה.
לטגן בשמן החם עד השמחה מצד אחד, להפוך ולטגן עד השחמה מצד שני. להוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג.
להגיש מיד
גיוון- אפשר למלא את הפיתה בכל מיני תוספות שבדרך כלל אוהבים לשים על פיצה כמו: זיתים, פטריות, בצל, טונה, תירס….
את הכמות של הפיתות תכינו כמספר הסועדים.
בתיאבון.