ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
5 וחצי כוסות מים חמימים מהברז - כוס חדפ קרה
-
אופן ההכנה
-
0
בקערה גדולה נערבב הכל ואז בהדרגה להוסיף מים כל פעם קצת וללוש לפחות 10 דק לישה.
-
1
לשמן ידיים בשמן זית לכדרר את הבצק ולשמן מסביב לקערה לכסות טוב בכל דרך שלא יהיה בכלל פתח אוורור.
-
2
להתפיח כמה שיותר! מינימום שעה .
-
3
כמובן מי שרוצה יותר אז להכפיל כמויות.
-
4
לעשות צורה שאוהבים למרוח מים (אפשר ביצה) שומשום ולתנור שחומם מראש 180 לחצי שעה או עד שיש צבע יפה , תלוי בתנור(:.
0
בקערה גדולה נערבב הכל ואז בהדרגה להוסיף מים כל פעם קצת וללוש לפחות 10 דק לישה.
1
לשמן ידיים בשמן זית לכדרר את הבצק ולשמן מסביב לקערה לכסות טוב בכל דרך שלא יהיה בכלל פתח אוורור.
2
להתפיח כמה שיותר! מינימום שעה .
3
כמובן מי שרוצה יותר אז להכפיל כמויות.
4
לעשות צורה שאוהבים למרוח מים (אפשר ביצה) שומשום ולתנור שחומם מראש 180 לחצי שעה או עד שיש צבע יפה , תלוי בתנור(:.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים