ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*לחמניות מתוקות /חלת מפתח מתוקה*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה (240 מ"ל)
-
-
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להמיס את השמרים עם כוס מים מעט קמח וסוכר .
-
2
להוסיף את שאר הקמח .
-
3
מעל להוסיף את המלח הביצים הפודינג וכוס מים .
-
4
ללוש הכל .
-
5
לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן .
-
6
להתפיח 45 דקות .
-
7
להוריד אוויר ולהתפיח שוב לחצי שעה .
-
8
לחלק את הבצק ל-25 כדורים .
-
9
לקלוע צמה או לחלה בצורת מפתח.
-
10
להתפיח שוב 20 דקות .
-
11
.
-
12
להבריש :.
-
13
1 ביצה .
-
14
1 כף דבש .
-
15
לסירופ:.
-
16
1/2 כוס סוכר.
-
17
1/2 כוס מים.
-
18
1 שקית סוכר וניל .
-
19
לבשל על הגז 10 דקות .
-
20
לאפות ב-180° כ-25 דקות .
-
21
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
להמיס את השמרים עם כוס מים מעט קמח וסוכר .
2
להוסיף את שאר הקמח .
3
מעל להוסיף את המלח הביצים הפודינג וכוס מים .
4
ללוש הכל .
5
לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן .
6
להתפיח 45 דקות .
7
להוריד אוויר ולהתפיח שוב לחצי שעה .
8
לחלק את הבצק ל-25 כדורים .
9
לקלוע צמה או לחלה בצורת מפתח.
10
להתפיח שוב 20 דקות .
11
.
12
להבריש :.
13
1 ביצה .
14
1 כף דבש .
15
לסירופ:.
16
1/2 כוס סוכר.
17
1/2 כוס מים.
18
1 שקית סוכר וניל .
19
לבשל על הגז 10 דקות .
20
לאפות ב-180° כ-25 דקות .
21
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים