אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *לחמניות מתוקות /חלת מפתח מתוקה*
  • כוס מדידה חד פעמית חמה (240 מ"ל)
  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף מלח
  • 2 ביצים M
  • 2 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה
  • 1

    להמיס את השמרים עם כוס מים מעט קמח וסוכר .


  • 2

    להוסיף את שאר הקמח .


  • 3

    מעל להוסיף את המלח הביצים הפודינג וכוס מים .


  • 4

    ללוש הכל .


  • 5

    לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן .


  • 6

    להתפיח 45 דקות .


  • 7

    להוריד אוויר ולהתפיח שוב לחצי שעה .


  • 8

    לחלק את הבצק ל-25 כדורים .


  • 9

    לקלוע צמה או לחלה בצורת מפתח.


  • 10

    להתפיח שוב 20 דקות .


  • 11

    .


  • 12

    להבריש :.


  • 13

    1 ביצה .


  • 14

    1 כף דבש .


  • 15

    לסירופ:.


  • 16

    1/2 כוס סוכר.


  • 17

    1/2 כוס מים.


  • 18

    1 שקית סוכר וניל .


  • 19

    לבשל על הגז 10 דקות .


  • 20

    לאפות ב-180° כ-25 דקות .


  • 21

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

להמיס את השמרים עם כוס מים מעט קמח וסוכר .


2

להוסיף את שאר הקמח .


3

מעל להוסיף את המלח הביצים הפודינג וכוס מים .


4

ללוש הכל .


5

לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן .


6

להתפיח 45 דקות .


7

להוריד אוויר ולהתפיח שוב לחצי שעה .


8

לחלק את הבצק ל-25 כדורים .


9

לקלוע צמה או לחלה בצורת מפתח.


10

להתפיח שוב 20 דקות .


11

.


12

להבריש :.


13

1 ביצה .


14

1 כף דבש .


15

לסירופ:.


16

1/2 כוס סוכר.


17

1/2 כוס מים.


18

1 שקית סוכר וניל .


19

לבשל על הגז 10 דקות .


20

לאפות ב-180° כ-25 דקות .


21

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים