אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 כף שמן
  • 3 1/2 כוסות מים
  • למריחה
  • 50 גרם מרגרינה
  • לציפוי
  • 1 חלמון ביצה
  • שומשום או פרג
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב..


  • 2

    להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק .


  • 3

    לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק.


  • 4

    לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה ..


  • 5

    לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26".


  • 6

    ליצור פרח מכדורי בצק.


  • 7

    למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג.


  • 8

    לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה..


1

בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב..


2

להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק .


3

לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק.


4

לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה ..


5

לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26".


6

ליצור פרח מכדורי בצק.


7

למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג.


8

לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים