אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 ביצה
  • 1 כוס (ח"פ) מים חצי פושר חצי חם.
  • להבריש ולפזר מעל
  • שמן זית
  • זעתר
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש לבצק אחיד ורך,. לתת לבצק לתפוח עד הכפלתו...


  • 2

    לחמם מחבת על הגז.


  • 3

    לקחת בצק בגודל כדור טניס לפתוח אותו על שיש משומן ולהעביר למחבת לאפות משני צדדים...


  • 4

    כשהפיתות מוכנות להבריש מעליהן שמן זית וזעתר.. (הכמות לבערך 6 פיתות) .


1

ללוש לבצק אחיד ורך,. לתת לבצק לתפוח עד הכפלתו...


2

לחמם מחבת על הגז.


3

לקחת בצק בגודל כדור טניס לפתוח אותו על שיש משומן ולהעביר למחבת לאפות משני צדדים...


4

כשהפיתות מוכנות להבריש מעליהן שמן זית וזעתר.. (הכמות לבערך 6 פיתות) .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים