לןגן

חלה פרח

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:31
חלה פרח

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למריחה

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו לישה לשים את הקמח יחד עם השמרים, סוכר, מלח, שמן ולערבב.

  2. להוסיף את המים בהדרגה תוך כדי לישה וללוש עד לקבלת בצק אחיד, מעט דביק

  3. לחלק את הבצק ל4 חלקים לשטח את הבצק למרוח כל חלק עם מרגרינה ולקפל את הבצק להחזיר לקערה את חלקי הבצק

  4. לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהניח להתפחה .

  5. לרפד בנייר אפייה תבנית עגולה 26"

  6. ליצור פרח מכדורי בצק

  7. למאול חלמןן ולפזר שומשום או פרג

  8. לאפות על 170 מעלות צלזיוס על למשך 30 דקות או עד השחמה יפה.