ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערת מיקסר קמח, שמרים וסוכר לערבב היטב ולהוסיף מלח לערבב ולהוסיף תוך כדי לישה את המים והשמן ...
-
2
להמשיך וללוש את הבצק כ-10 דקות לפתיחת רשת הגלוטן...
-
3
לאסוף את הבצק עם ידיים משומנות ולהניח על משטח משומן קלות....
-
4
לכסות את הבצק עם מגבת ולתת לו לתפוח כשעה ..
-
5
לחלק את הבצק ל- 6 כדורים.
-
6
בעזרת מערוך לרדד כל כדור למלבן ולגלגל כמו רולדה...
-
7
לקלוע 2 חלות.
-
8
כל חלה מ- 3 אורכים.
-
9
למרוח מעל כל חלה מים וגם חלמון ולפזר פרג (או שומשום)..
-
10
לכסות עם מגבת ולהניח להתפחה למשך שעה ...
-
11
לטפטף מעל החלות כף מים ולהכניס לתנור שחומם מראש על 185% מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד השחמה יפה..
-
12
תהנו...
1
לשים בקערת מיקסר קמח, שמרים וסוכר לערבב היטב ולהוסיף מלח לערבב ולהוסיף תוך כדי לישה את המים והשמן ...
2
להמשיך וללוש את הבצק כ-10 דקות לפתיחת רשת הגלוטן...
3
לאסוף את הבצק עם ידיים משומנות ולהניח על משטח משומן קלות....
4
לכסות את הבצק עם מגבת ולתת לו לתפוח כשעה ..
5
לחלק את הבצק ל- 6 כדורים.
6
בעזרת מערוך לרדד כל כדור למלבן ולגלגל כמו רולדה...
7
לקלוע 2 חלות.
8
כל חלה מ- 3 אורכים.
9
למרוח מעל כל חלה מים וגם חלמון ולפזר פרג (או שומשום)..
10
לכסות עם מגבת ולהניח להתפחה למשך שעה ...
11
לטפטף מעל החלות כף מים ולהכניס לתנור שחומם מראש על 185% מעלות צלזיוס למשך 25 דקות או עד השחמה יפה..
12
תהנו...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים