לןגן

לאפות רכות גדולות במחבת

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 17/02/2021 | 20:34
לאפות רכות  גדולות במחבת

תקציר המתכון: קלות להכנה אין צורך בהתפחה ארוכה והכי חשוב טעימות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעצבים בידיים משומנות את הבצק

  2. לכדור חלק

  3. מכסים בנילון ומגבת ומתפחים כ30 דקות

  4. מחלקים ל9 כדורים

  5. מחממים מחבת גדולה

  6. ניתן לרדד על דף אפיה בקוטר התבנית ואפשר בלי הדף

  7. מרדדים כדור בצק לעלה עגול דק

  8. שמים במחבת כשצד הבצק על המחבת וצד הנייר בצד העליון

  9. לאחר מס' שניות מוציאים את הדף

  10. כשהצד התחתון מוכן

  11. הופכים לצד השני ל1.5-2

  12. כשהלאפה מוכנה מוציאים למגבת ומכסים לשמירת הלחות

  13. באותה דרך מכינים את

  14. שאר הכדורים