250 מל חלב חמים, כוס. לערבב, להוסיף 2 ביצים גדולות טרופות.
להוסיף 4 כוסות קמח 500 גרם.
לערבב, להוסיף 6 כפות חמאה. אני שמתי לורפאק מלוח.
1 וחצי כפית מלח
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת שום שחור. 2 כפיות תבלין לחם שום.
4 כפות פטרוזיליה.
מערבבים בכף עץ חזקה או במיקסר.
אחרי כ 5 דקות לישה, הבצק נהייה מאד רך ולא נדבק לקערה.
מתפיחים בקערה כשעה וחצי. במשטח מקומח יוצרים כדור מחלקים את הכדור לכ-20 חתיכות שוות. מרדדים כל חתיכה. מגלגלים לחמניות בצורה אובלית. מניחים בתבנית על נייר אפייה מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
מברישים בביצה מעורבבת עם שום כתוש. אופים ב 180 מעלות לכחצי שעה.
בהצלחה ובתאבון💖
אופן ההכנה
0
מערבבים בכף עץ חזקה או במיקסר.
אחרי כ 5 דקות לישה, הבצק נהייה מאד רך ולא נדבק לקערה.
מתפיחים בקערה כשעה וחצי. במשטח מקומח יוצרים כדור מחלקים את הכדור לכ-20 חתיכות שוות. מרדדים כל חתיכה. מגלגלים לחמניות בצורה אובלית. מניחים בתבנית על נייר אפייה מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
מברישים בביצה מעורבבת עם שום כתוש. אופים ב 180 מעלות לכחצי שעה.
בהצלחה ובתאבון💖.
מערבבים בכף עץ חזקה או במיקסר.
אחרי כ 5 דקות לישה, הבצק נהייה מאד רך ולא נדבק לקערה.
מתפיחים בקערה כשעה וחצי. במשטח מקומח יוצרים כדור מחלקים את הכדור לכ-20 חתיכות שוות. מרדדים כל חתיכה. מגלגלים לחמניות בצורה אובלית. מניחים בתבנית על נייר אפייה מכסים ומתפיחים כחצי שעה.
מברישים בביצה מעורבבת עם שום כתוש. אופים ב 180 מעלות לכחצי שעה.
בהצלחה ובתאבון💖.