ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
4 כוסות (חפ' שקוף) מים פושרים
אופן ההכנה
-
1
ללוש הכל לבצק דביק ולהתפיח שעה, ללוש שוב ולהתפיח חצי שעה..
-
2
בעזרת ידיים רטובות לקרוץ עיגולים ולשטח על ריבועי נייר אפייה משומנים . לתת לו לנוח עוד 20 דקות..
-
3
להניח את הפיתה עם הנייר אפייה על מחבת בגז ולסגור מכסה, כשמשחים, להפוך את הפיתה ושוב לסגור מכסה עד שמוכן. .
-
4
** ניתן לאפות בסיר גריל או בתנור על 200 מעלות עם הנייר אפייה(שלא ידבק). אפשר גם לאפות בתנור על מצב גריל 210-220 מעלות..
1
ללוש הכל לבצק דביק ולהתפיח שעה, ללוש שוב ולהתפיח חצי שעה..
2
בעזרת ידיים רטובות לקרוץ עיגולים ולשטח על ריבועי נייר אפייה משומנים . לתת לו לנוח עוד 20 דקות..
3
להניח את הפיתה עם הנייר אפייה על מחבת בגז ולסגור מכסה, כשמשחים, להפוך את הפיתה ושוב לסגור מכסה עד שמוכן. .
4
** ניתן לאפות בסיר גריל או בתנור על 200 מעלות עם הנייר אפייה(שלא ידבק). אפשר גם לאפות בתנור על מצב גריל 210-220 מעלות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים