תקציר המתכון: פיתות פרנה רכות ומושלמת ❤
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ללוש הכל לבצק דביק ולהתפיח שעה, ללוש שוב ולהתפיח חצי שעה.
בעזרת ידיים רטובות לקרוץ עיגולים ולשטח על ריבועי נייר אפייה משומנים . לתת לו לנוח עוד 20 דקות.
להניח את הפיתה עם הנייר אפייה על מחבת בגז ולסגור מכסה, כשמשחים, להפוך את הפיתה ושוב לסגור מכסה עד שמוכן.
** ניתן לאפות בסיר גריל או בתנור על 200 מעלות עם הנייר אפייה(שלא ידבק). אפשר גם לאפות בתנור על מצב גריל 210-220 מעלות.