לןגן

פיתות פרנה

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/01/2021 | 11:29
פיתות פרנה

תקציר המתכון: פיתות פרנה רכות ומושלמת ❤

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל לבצק דביק ולהתפיח שעה, ללוש שוב ולהתפיח חצי שעה.

  2. בעזרת ידיים רטובות לקרוץ עיגולים ולשטח על ריבועי נייר אפייה משומנים . לתת לו לנוח עוד 20 דקות.

  3. להניח את הפיתה עם הנייר אפייה על מחבת בגז ולסגור מכסה, כשמשחים, להפוך את הפיתה ושוב לסגור מכסה עד שמוכן.

  4. ** ניתן לאפות בסיר גריל או בתנור על 200 מעלות עם הנייר אפייה(שלא ידבק). אפשר גם לאפות בתנור על מצב גריל 210-220 מעלות.