אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

5,601
צפיות

לחם תבלינים ולחמניות מאותו בצק

המתכון של
לחם תבלינים ולחמניות מאותו בצק

בצק אוורירי עם בועות

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק מאת אילנית בניזרי למדוד בכוס חד פעמי קרטון או כוס מידה אוניברסלית.
  • קילו קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות סוכר
  • כף מלח
  • רבע כוס שמן
  • 4 כוסות מים חמימים מהברז
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר עם וו גיטרה צורת K.


  • 2

    נערבל לדקה את הקמח השמרים והסוכר .. נגביר מהירות ל 3 ונוסיף את המים החמימים בזרם דק...נוסיף את המלח ובסוף השמן..


  • 3

    נערבל 10 דקות במיקסר ! .


  • 4

    נשמן קערה ונעביר את הבצק להתפחה ונלטף את הבצק בשמן מעט ...נתפיח לחצי שעה ..


  • 5

    נחצה את הבצק לשניים..


  • 6

    חלק אחד נעביר לתבנית אפייה מרובעת נשטח את הבצק על התבנית עם ידיים משומנות ונתפיח מכוסה בניילון רופף לחצי שעה ..


  • 7

    בינתיים נכין כדורים מהבצק השני ונניח בתבנית תנור מרופד עם נייר אפייה..


  • 8

    שימו לב לעבוד עם ידיים משומנות מעט כי הבצק דביק ‼️.


  • 9

    נכסה את הכדורים ונתפיח גם לחצי שעה..


  • 10

    ללחמניות נכין ביצה טרופה עם כפית סילאן ונבריש אחרי התפיחה ומעט שומשום נאפה בחום 190 מעלות עד להזהבה..


  • 11

    איך שהן מוכנות לכסות עם מגבת לחה ..


  • 12

    להכנת הלחם תבלינים:.


  • 13

    לאחר שהבצק תפח בתבנית נזגג שמן זית נסמן קווים לאורך ולרוחב בעזרת אצבעות הידיים ראו בסרטון..נפזר מלח גס..פלפל שחור גרוס ותבלין צ'ילי גרוס וכמה עלי רוזמרין ..


  • 14

    נאפה בחום 190 מעלות עד להזהבה..


  • 15

    יוצא לחמים קריספים מבחוץ ובפנים רכים ואוורירים..


  • 16

    בהצלחה אילנית בניזרי 💞.


1

במיקסר עם וו גיטרה צורת K.


2

נערבל לדקה את הקמח השמרים והסוכר .. נגביר מהירות ל 3 ונוסיף את המים החמימים בזרם דק...נוסיף את המלח ובסוף השמן..


3

נערבל 10 דקות במיקסר ! .


4

נשמן קערה ונעביר את הבצק להתפחה ונלטף את הבצק בשמן מעט ...נתפיח לחצי שעה ..


5

נחצה את הבצק לשניים..


6

חלק אחד נעביר לתבנית אפייה מרובעת נשטח את הבצק על התבנית עם ידיים משומנות ונתפיח מכוסה בניילון רופף לחצי שעה ..


7

בינתיים נכין כדורים מהבצק השני ונניח בתבנית תנור מרופד עם נייר אפייה..


8

שימו לב לעבוד עם ידיים משומנות מעט כי הבצק דביק ‼️.


9

נכסה את הכדורים ונתפיח גם לחצי שעה..


10

ללחמניות נכין ביצה טרופה עם כפית סילאן ונבריש אחרי התפיחה ומעט שומשום נאפה בחום 190 מעלות עד להזהבה..


11

איך שהן מוכנות לכסות עם מגבת לחה ..


12

להכנת הלחם תבלינים:.


13

לאחר שהבצק תפח בתבנית נזגג שמן זית נסמן קווים לאורך ולרוחב בעזרת אצבעות הידיים ראו בסרטון..נפזר מלח גס..פלפל שחור גרוס ותבלין צ'ילי גרוס וכמה עלי רוזמרין ..


14

נאפה בחום 190 מעלות עד להזהבה..


15

יוצא לחמים קריספים מבחוץ ובפנים רכים ואוורירים..


16

בהצלחה אילנית בניזרי 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים