ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
מוציאים את הבצק.
-
1
למישטח רידוד.
-
2
ולשים אותו כדקה.
-
3
נוספת ביד.
-
4
משמנים קערה.
-
5
שמים את הבצק.
-
6
ומשמנים מעל.
-
7
מכסים במגבת.
-
8
התפחה כשעה.
-
9
מוציאים את הבצק.
-
10
למישטח הרידוד.
-
11
ולשים שוב כ 1-2.
-
12
חותכים את הבצק.
-
13
ויוצרים כדורים.
-
14
מנוחה כ20 דקות.
-
15
מחממים סיר גריל.
-
16
(לא על הגז).
-
17
מרדדים כדור לפיתה.
-
18
שמים בסיר הגריל.
-
19
כשהפיתה מתנפחת .
-
20
להפוך לצד שני.
-
21
להוציא למגבת ולכסות.
-
22
באותה דרך מכינים.
-
23
את כל הכדורים.
0
מוציאים את הבצק.
1
למישטח רידוד.
2
ולשים אותו כדקה.
3
נוספת ביד.
4
משמנים קערה.
5
שמים את הבצק.
6
ומשמנים מעל.
7
מכסים במגבת.
8
התפחה כשעה.
9
מוציאים את הבצק.
10
למישטח הרידוד.
11
ולשים שוב כ 1-2.
12
חותכים את הבצק.
13
ויוצרים כדורים.
14
מנוחה כ20 דקות.
15
מחממים סיר גריל.
16
(לא על הגז).
17
מרדדים כדור לפיתה.
18
שמים בסיר הגריל.
19
כשהפיתה מתנפחת .
20
להפוך לצד שני.
21
להוציא למגבת ולכסות.
22
באותה דרך מכינים.
23
את כל הכדורים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים