ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
4 כוסות מים חמימים ( חד פעמי קר)
-
-
אופן ההכנה
-
0
ערבבי חומרים יבשים בקערה.
-
1
להוסיף רטובים ולושי לבצק נעים אך לא דביק במקסר או ביד.
-
2
להטפיח כ 20 דק.
-
3
לחזור על הלישה הטיב היטב ולטפיח שוב שעה .
-
4
לחלק את הבצק למס החלות שרוצים עג נייר אפיה.
-
5
להמתין רבע שעה.
-
6
ואז לקלוע כמו שאוהבים.
-
7
להטפיח אחרי הצורה 40 דק .
-
8
לא פחות מזה!! ההטפחה שאחרי הצורה חשובה מאד מאד!!!.
-
9
למרוח ביצה מעורבבת עם שמן זית ולפזר מה שאוהבים כמו שומשום..קאצח וכו .בתאבון.
0
ערבבי חומרים יבשים בקערה.
1
להוסיף רטובים ולושי לבצק נעים אך לא דביק במקסר או ביד.
2
להטפיח כ 20 דק.
3
לחזור על הלישה הטיב היטב ולטפיח שוב שעה .
4
לחלק את הבצק למס החלות שרוצים עג נייר אפיה.
5
להמתין רבע שעה.
6
ואז לקלוע כמו שאוהבים.
7
להטפיח אחרי הצורה 40 דק .
8
לא פחות מזה!! ההטפחה שאחרי הצורה חשובה מאד מאד!!!.
9
למרוח ביצה מעורבבת עם שמן זית ולפזר מה שאוהבים כמו שומשום..קאצח וכו .בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים