אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

199
צפיות

לחמניות סהרונים בציפוי מים פעמיים

המתכון של
לחמניות סהרונים בציפוי  מים פעמיים

יאמי

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בקערת המיקסר
  • 4 כוסות קמח
  • 1 כף שמרים
  • 2 כפות סוכר
  • כוס מיים חמימים
  • 2 כפות שמן
  • מתחילים לחשוש
  • ובהדרגה מוסיפים את החצי כוס מים
  • לאחר כ5 דקות לישה
  • מוסיפים כפית מלח
  • וממשיכים ללוש כ4 דקות
  • התפחה כשעה
  • מחלקים לכדורים(11)
אופן ההכנה
  • 1

    כל כדור מרדדים.


  • 2

    מגלגלים כרולדה.


  • 3

    חצי מהבצק.


  • 4

    בחצי השני עם מכשיר חיתוך צורה או סכין.


  • 5

    חותכים רצועות.


  • 6

    ממשיכים לגלגל את.


  • 7

    הבצק על הרצועות.


  • 8

    ומקפלים כסהרון.


  • 9

    מכינים את כל הכדורים.


  • 10

    באותה הדרך.


  • 11

    שמים בתבנית מרופדת.


  • 12

    מורחים עם מברשת.


  • 13

    על הלחמניות מים.


  • 14

    התפחה של 15/20 דקות.


  • 15

    שוב מורחים אותם במים.


  • 16

    לפני ההכנסה לתנור.


  • 17

    180 מעלות.


  • 18

    כחצי שעה.


1

כל כדור מרדדים.


2

מגלגלים כרולדה.


3

חצי מהבצק.


4

בחצי השני עם מכשיר חיתוך צורה או סכין.


5

חותכים רצועות.


6

ממשיכים לגלגל את.


7

הבצק על הרצועות.


8

ומקפלים כסהרון.


9

מכינים את כל הכדורים.


10

באותה הדרך.


11

שמים בתבנית מרופדת.


12

מורחים עם מברשת.


13

על הלחמניות מים.


14

התפחה של 15/20 דקות.


15

שוב מורחים אותם במים.


16

לפני ההכנסה לתנור.


17

180 מעלות.


18

כחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים